blank

Vizitează online 5 locuri din Israel, inclusiv Mormântul Sfânt

2 5.945

Din cauza răspândirii pandemiei de COVID-19, majoritatea statelor lumii au închis granițele și au blocat accesul străinilor. Sute de mii de zboruri au fost anulate din ianuarie și până în prezent, zeci de companii aeriene au anulat zboruri sau au suspendat toate operațiunile.

Turismul trece prin momente dificile, inimaginabile pentru secolul XXI. Au fost închise baruri, restauraunte, centre comerciale, dar și obiectivele turistice. Îndemnul autorităților este acela ca toată lumea să stea în case. Distanțarea socială poate încetini răspândirea noului coronavirus și chiar stopa acest lucru.

Vizitează online 5 locuri din Israel

Pentru toți cei aflați în carantină sau izolare la domiciliu și nu știți ce să faceți, noi vă recomandăm să călătoriți virtual cât mai mult. Vă recomandăm să mergeți la grădina zoologică, la un muzeu. Și mai nou, vă recomandăm să călătoriți online prin Israel.

  1. Ierusalim

Turul în Ierusalim pornește cu o panoramă a orașului, văzută de pe Zidul de Vest sau Zidul Plângerii. Ulterior, privitorul este purtat printre enoriași la Biserica Sfântului Mormânt, unde se pot vedea atât exteriorul, cât și interiorul. În timpul turului, pot fi vizitate și Mormântul Sfânt, moscheea Al-Aqsa, dar și priveliștea de pe Muntele Măslinilor. Privitorul ajunge în piețele pline de culoare ale orașului și se poate bucura de numeroasele panorame din tur.

Turul este disponibil aici!

  1. Piața Carmel, Tel Aviv

După Ierusalim, următorul tur virtual interesant este cel în Piața Carmel din Tel Aviv. Este cea mai mare piață din Tel Aviv, un loc în care se poate găsi orice, de la fructe proaspete, până la bijuterii. În acest tur virtual simplificat, privitorii primesc o mostră din ceea ce înseamnă Piața Carmel: culoare, diversitate, aglomerație și mulți turiști.

  1. Cetatea Jaffa

Situat pe un deal cu vedere la Marea Mediterană, în partea de sud a Tel-Avivului, Jaffa a fost centrul evenimentelor istorice de mii de ani. Încă un port activ astăzi, Jaffa este un loc perfect pentru explorat. În acest oraș turiștii se rătăcesc prin galerii de artă, buticuri, piețe, dar pot face și o plimbare prin port, privind Marea Mediterană. Ultima activitate din listă o puteți face și în acest tur virtual.

  1. Deșertul Negev

Deșertul Negev ocupă mai bine de jumătate din suprafața totală a Israelului. În acest scurt tur virtual este prezentată o panoramă a peisajului natural din acest deșert. Aproape că se poate simți pe propria piele căldura din imagine. Chiar dacă este un loc deosebit de călduros, aici nu se întâlnesc dune de nisip ca în Sahara, ci dimpotrivă: Negev este evidențiat de peisaje remarcabile, cascade, peșteri, situri arheologice, orașe, cratere și o istorie bogată.

  1. Eilat

Eilat Marina este punctul de plecare pentru multe dintre activitățile nautice ale orașului. Marina oferă docuri pentru o varietate de companii comerciale de navigație, care oferă tururi private la Marea Roșie, bărci pentru petreceri de grup, dar și excursii pentru turiști. Intrați pe acest tur virtual și puteți surprinde o mică panoramă a marinei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.