Visele pot deveni realitate – #100dreamscometrue

0 374

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Pe 6 august, începând cu ora 21:00, la Gradina OAR, Maria Raducanu, Maxim Belciug şi NAVI îşi dau întâlnire într-un spaţiu în care puterea poveştilor va fi de netăguit.

Maria Răducanu – voce
Maxim Belciug – ghitară
În deschidere NAVI

Un concert extraordinar susținut de:
Maria Răducanu – una dintre cele mai speciale voci din lume – și Maxim Belciug, ghitaristul încântărilor.

Cei doi vă invită la o seară de suflet, cu lacrimi dulci în murmur de ghitară, fior iberic și pesnii rusești, baroc italian suav, romanțe și cântece din vechiul București.

NAVI, cunoscută atât ca voce, cât şi ca bun compozitor, a lucrat în proiecte pentru artişti precum: Morandi, Hotel FM (Eurovision România 2011), Foişorul de Foc, Aurelian Temisan, Mike Thomas & Passione şi mulţi alţii.

Prin proiectul Invisible Us, jurnalistul Ioana Budeanu și fotograful Vlad Semen îşi propun să demonstreze că nimeni nu este invizibil.

Toţi avem ceva de spus. Noi avem dorinţa şi puterea necesare pentru a schimba ceva în lumea aceasta. Cu poveşti, reportaje, fotografii, video, dorinţe împlinite, încurajări şi zâmbete. Scopul nostru este să îi facem pe oameni să înţeleagă cât de simplu este să faci primul pas. Iar povestea noastră este despre vise împlinite.

Intrare: 25 de lei (toate fondurile strânse vor contribui la îndeplinirea dorinţelor tinerilor din lumea întreagă).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.