Virgin Galactic va efectua un alt zbor de test cu nava spațială SpaceShipTwo Unity

0 459

Compania spațială Virgin Galactic din California a confirmat data următorului zbor de test cu racheta navei sale spațiale, SpaceShipTwo Unity (VVS Unity), pentru 22 mai 2021, în funcție de condițiile meteorologice și de verificările tehnice.Următorul zbor va evalua stabilizatoarele orizontale și comenzile de zbor actualizate și va testa capacitatea fluxului live de pe nava spațială. Compania își propune, de asemenea, să evalueze unele elemente ale cabinei și să testeze actualizările care au fost făcute pe VVS Unity pentru a reduce impactul nivelurilor de interferență electromagnetică (EMI).

Virgin Galactic va efectua un alt zbor de test cu nava spațială SpaceShipTwo Unity pe 22 mai.

Conform declarației Virgin Galactic, nava mamă VVS Unity VMS Eve va duce nava la o altitudine de aproximativ 50.000 de picioare. În cadrul programului NASA Flight Opportunities, nava spațială va avea la manșă doi piloți și va transporta materiale de cercetare. După zborul de test planificat, echipa Virgin Galactic intenționează să finalizeze o analiză extinsă a datelor și să programeze pași suplimentari în programul de zbor de testare.

În februarie 2019, Virgin Galactic a început să facă modificări pe VSS Unity, care au inclus instalarea unei cabine de pasageri precum și modificări ale afișajelor din cockpit. Modificările finale ale cabinei comerciale au fost finalizate în iulie 2020.

Leave A Reply

Your email address will not be published.