Virgin Galactic a operat cu succes primul zbor în spațiu, cu pasageri, avându-l la bord pe Richard Branson!

0 44

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

VSS Unity – nava spațială a Virgin Galactic – a operat cu succes un zbor în spațiu, avându-l la bord pe Richard Branson. Acesta a fost cel de-al patrulea zbor spațial al Virgin Galactic și primul zbor de testare cu un echipaj complet în cabină, inclusiv fondatorul Virgin Group, Richard Branson. VSS Unity a atins o viteză de Mach 3 după ce a fost eliberată de pe nava mamă, VMS Eve, și a ajuns în spațiu, la o altitudine de 53.5 mile (aproximativ 85 de km).

La o oră și jumătate după decolare, nava spațială a atins în siguranță Spaceport America – singurul port spațial comercial din lume. Echipajul a raportat că se simte bine și că a asistat la vederi spectaculoase ale Pământului din spațiu.

Acesta a fost al patrulea zbor spațial operat de către Virgin Galactic și al 22-lea zbor de test al VSS Unity. Echipajul a îndeplinit o serie de obiective de testare legate de cabină și experiența clienților, inclusiv evaluarea cabinei comerciale, punctele de vedere ale Pământului din spațiu, condițiile pentru efectuarea cercetărilor și eficacitatea programului de instruire înainte de zbor, de cinci zile de la Spaceport America.

Virgin Galactic a operat cu succes primul zbor în spațiu, cu pasageri.

Primul zbor al acestei experiențe spațiale a putut fi vizionat de publicul din întreaga lume. A fost un mic preview asupra călătoriei pe care compania Virgin Galactic o va oferi atunci când va lansa oficial un serviciu comercial, după finalizarea programului de zbor de testare.

Specialiștii misiunii din cabină au fost Beth Moses, instructor șef astronaut, Colin Bennett, inginer principal de operațiuni de zbor, Sirisha Bandla, vicepreședinte pentru afaceri guvernamentale și operațiuni de cercetare și fondatorul companiei, Sir Richard Branson. Piloții VSS Unity au fost Dave Mackay și Michael Masucci, în timp ce Kelly Latimer și CJ Sturckow au pilotat VMS Eve.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.