Lufthansa se bucura de cresterea rezervarilor in perioada sarbatorilor. În unele cazuri, chiar și cu 400%!

0 453

Lufthansa a înregistrat o creștere a rezervărilor pentru zborurile interne și internaționale în sezonul sărbătorilor de iarnă, de Crăciun și Anul Nou. În unele cazuri, creșterea a fost de până la 400% spre destinațiile din Europa de Sud și Europa de Nord față de săptămâna precedentă.Creșteri importante au fost înregistrate spre destinațiile din Africa de Sud (Cape Town, Johannesburg), Namibia (Windhoek), Insulele Canare, Madeira și destinațiile însorite din Mediterană, dar și zonele cu zăpadă din nordul Finlandei.

Datorită cererii mari, Lufthansa a anunțat noi rute și a mărit frecvența zborurilor pe rutele existente.

Din 19 decembrie, Lufthansa va avea zboruri directe către insulele La Palma și Fuerteventura, pentru prima dată, cu plecare de pe aeroportul din Frankfurt. De asemenea, compania aeriană va opera zboruri din Munchen și Frankfurt către Insulele Canare.

De asemenea, Lufthansa va relua zborurile din Frankfurt și Munchen spre Sevilla și Palermo. O altă rută anunțată de Lufthansa va fi Heraklion (insula Creta) – Frankfurt.

Pe lângă clasicele destinații însorite, stațiunile de schi din nordul Finlandei sunt din nou la mare căutare și în programul de zbor Lufthansa. Astfel, de la Frankfurt se va putea zbura spre Ivalo și Kuusamo, iar din München vor fi curse directe către Kittilä.

A fost mărită frecvența zborurilor cu plecare de pe aeroportul din Frankfurt către Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Madeira, Malta, Larnaca și Faro. Același lucru s-a întamplat și cu zborurile ce decolează de pe aeroportul din München către Mallorca, Faro, Fuerteventura, Gran Canaria și Tenerife.

În plus, alte rute vor fi reintroduse în programul de zbor. De la Frankfurt vor fi zboruri spre Dublin, Gdansk, Salzburg, Torino și Napoli. Din München se poate călători către Paris, Madrid, Helsinki, Atena, Roma, Oslo, Varșovia și Lisabona.

Zborurile pot fi rezervate pe site-ul Lufthansa, opțiunile de rezervare fiind flexible și atractive. Trebuie să luați în considerare restricțile impuse în orașele / țările de destinație.

Leave A Reply

Your email address will not be published.