blank

Manchester – Mumbai si Manchester – Delhi cu Virgin Atlantic, din decembrie

0 606

După ce a fost nevoită să concedieze peste 3000 de angajați și să închidă baza de la Gatwick, Virgin Atlantic anunță lansarea curselor Manchester – Mumbai si Manchester – Delhi.  

Virgin Atlantic va zbura de trei ori pe săptămână de la Manchester la Mumbai începând din decembrie și de două ori pe săptămână la Delhi începând din ianuarie.

Zboruri Virgin Atlantic spre Mumbai și Delhi

Biletele au fost puse în vânzare începând cu 20 octombrie. Astfel, compania aeriană britanică își completează serviciile zilnice existente. Aceste două rute se adaugă celor deja existente cu plecare de la Aeroportul Londra Heathrow.

Cu peste 16 milioane de indieni care trăiesc în afara țării lor și 500.000 care trăiesc în nordul Angliei, India are cea mai mare diaspora din lume.

 Pe lângă transportul de pasageri, Virgin Atlantic va oferi un serviciu cargo rapid și eficient. Astfel vor oferi noi oportunități companiilor care doresc să exporte și să importe bunuri între piețele din Marea Britanie, SUA și India.

Manchester – Mumbai cu Virgin Atlantic

Frecvența zborurilor către Mumbai va ajunge la 3 rotații pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și sâmbătă. Zborurile VS326 și VS327 vor fi operate cu o aeronavă de tip Boeing 787-9, începând cu 19 decembrie 2020.

Avionul va fi structurat pe 3 clase cu 31 de locuri la Upper Class, 35 de locuri la Premium Class și 192 la Economy (Delight, Classic și Light). Prețul biletelor va fi între 473 de lire la Clasa Economică și 2.481 de lire la Clasa Business.

Manchester – Delhi cu Virgin Atlantic

Frecvența zborurilor către Delhi va fi de 2 rotații pe săptămână, în zilele de marți și vineri. Zborurile VS324 și VS325 se vor efectua cu o aeronavă Boeing 787-9, începând cu 5 ianuarie 2021.

Avionul va fi structurat pe 3 clase cu 31 de locuri la Upper Class, 35 de locuri la Premium Class și 192 la Economy, Delight, Classic și Light. Prețul biletelor vor fi între 480 de lire la Clasa Economică și 2.512 de lire la Clasa Business.

Virgin Atlantic își va extinde rețeaua operațiomală. Pe lângă noile rute menționate mai sus, Virgin Atlantic a reluat cursa dintre Manchester și Barbados pe 26 octombrie. Primul zbor dintre Manchester și Islamabad va fi pe 10 decembrie. Zborurile de la Londra Heathrow către Islamabad și Lahore se vor lansa pe 12, respectiv 13 decembrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.