Virgin Atlantic în SkyTeam

0 149

Delta Air Lines (Atlanta) și Virgin Atlantic Airways (Londra) îşi vor uni forţele într-un joint-venture. Ba mai mult, Delta va investi peste 360 milioane de dolari în transportatorul britanic şi va prelua pachetul de 49% din acţiuni. Şi iată cum Virgin Atlantic se apropie tot mai mult de alianţa SkyTeam.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Richard Branson este recunoscut ca un tip reticient la alianţe aeriene şi multă vreme a evitat să adere la una dintre cele 3 grupări. Ar fi putut să semneze cu Star Alliance şi asta pentru că Singapore Airlines a deţinut pachetul de 49% din actiuni, încă din 2000. Dar situaţia economică actuală l-a făcut să-şi schimbe părerea, indicând recent că acest lucru poate deveni o chestiune de supraviețuire.

Cred că va fi o chestiune de timp până la aderarea Virgin Atlantic la SkyTeam şi asta pentru că Delta este membru fondator al alianţei. Conform noului acord, pasagerii celor două companii aeriene vor putea strânge puncte de loialitate, vor avea acces la saloanele Delta Sky Club şi Virgin Atlantic Clubhous, se vor putea bucura de beneficiile alianţei.

AirHelp get compensation

Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile, dar cred că Virgin Atlantic va fi in SkyTeam cu drepturi depline, din 2014!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »