Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Iraqi Airways a intrat în posesia primului Airbus A330 din flotă

0 474

Iraqi Airways, compania aeriană naţională a Irak-ului, a intrat în posesia primului avion Airbus A330-200. Asta înseamnă un nou început pentru transportatorul aerian irakian, dar şi pentru Airbus. Aeronava este configurată în 2 clase: 24 de locuri la Business Class şi 264 de locuri la Economy Class. Avionul este propulsat de două motoare GE CF6-80.

Prin introducerea acestei aeronave, operatorul Iraqi Airways poate deschide rute noi spre ţări importante din Europa: Germania, Marea Britanie, Austria etc. Din comenzile lansate, se pare că Iraqi Airways are planuri mari de dezvoltare şi modernizare. În prezent operează o flotă formată din 15 aeronave spre 21 de destinaţii, dar are comenzi pentru 40 de avioane plus 15 opţionale. Unele dintre acestea sunt pentru curse medii şi lungi.

Iraqi_Airways

Leave A Reply

Your email address will not be published.