Viena – Cancun cu Austrian Airlines, din 24 octombrie 2021.

0 217

Austrian Airlines se pregătește deja pentru sezonul de iarna cu o ofensivă turistică cuprinzătoare. Începând cu 24 octombrie 2021, transportatorul austriac va decola de două ori pe săptămână spre Cancun, în însoritul Mexic. Ultimul zbor spre această destinație de vacanță a fost în 2006.

Directorul Comercial Michael Trestl este optimist în ceea ce privește viitorul: „Oamenii tânjesc după vacanțe, călătorii pe distanțe lungi și mare. De aceea, ne vom concentra pe destinații atractive pe distanțe lungi în programUL de iarnă pentru a satisface dorința pasagerilor noștri. Sunt încrezător că până atunci mulți oameni din întreaga lume vor fi vaccinați, iar călătoriile vor fi din nou posibile fără restricții severe. „

Viena – Cancun cu Austrian Airlines din 24 octombrie 2021.

În zilele de joi și sâmbătă, zborurile vor fi astfel:

OS61 Viena 10:40 – 16:40 Cancun

OS62 Cancun 18:05 – 11:30 Viena +1

Austrian Airlines va crește frecvența zborurilor spre toate detinațiile exotice.

Mauritius va fi, de asemenea, reintrodus în programul de zbor în această iarnă, după o pauză cauzată de pandemia de Covid-19. Austrian Airlines va opera până la trei zboruri pe săptămână spre insula din Oceanul Indian.

Va fi adăugat încă un zbor pe săptămână spre Maldive, frecvența zborurilor spre Male ajungând la trei pe săptămână. Cape Town va reveni, de asemenea, în programul operațional, cu două zboruri pe săptămână. Transportatorul austriac va utiliza un avion Boeing 777 spre toate cele patru destinații.

Austrian Airlines și-a adaptat condițiile generale de transport (GTC) la noua ordonanță a măsurilor de urgență adoptată de guvernului austriac, ce reglementează purtarea obligatorie a măștilor FFP2 fără supapă în mijloacele de transport. Obligația de a purta măști se aplică astfel, printre altele, la bordul aeronavelor și în toate aeroporturile austriece.

Leave A Reply

Your email address will not be published.