blank

VIDEO: Fostele stewardese Alitalia s-au dezbrăcat în centrul Romei

0 3.847

Pe 15 octombrie, Alitalia a operat ultimul zbor, urmând ca din 16 octombrie toate avioanele să rămână la sol. În locul Alitalia a fost fondată noua companie administrată de stat, ce poartă numele de ITA Airways.

Noua companie aeriană italiană a debutat cu 2.800 de angajați din cei aproape 11.000 de angajați Alitalia, urmând ca numărul acestora să crească la 5.750 până în 2025. Inițial va deservi 44 de destinații, ajungând la 74 până în 2025 și va zbura spre mai multe destinații din Italia. Din rețeaua ITA Airways nu vor lipsi aeroporturile precum Londra-Heathrow și Paris-Charles de Gaulle. Din noiembrie vor fi operate zboruri și spre destinații din Statele Unite precum New York JFK, Miami, Boston și Los Angeles, iar din 2022 vor fi zboruri și spre Buenos Aires și São Paulo.

În acest context, fostele stewardese Alitalia s-au dezbrăcat în centrul Romei în semn de protest. Femeile și-au dat jos uniformele și și-au șters machiajul, gesturi prin care au vrut să arate impactul devastator al desființării companiei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.