blank

Zborurile anulate de la RYANAIR pentru România

În următoarele 6 săptămâni, RYANAIR a anunțat anularea a 2% dintre zborurile zilnice. Oficialii transportatorului low-cost motivează acest lucru prin lipsa personalului navigant, care trebuie să primească concediul de odihnă conform normelor din aviația irlandeză.

0 2.988

Vă anunțam zilele trecute despre zborurile anulate de la RYANAIR și ne gândeam la cele operate din/spre România. Iată că RYANAIR a publicat oficial lista zborurilor afectate de această decizie. Printre ele sunt și câteva zboruri anulate din/spre București.

Vezi zborurile anulate de la RYANAIR din/spre București:

23 septembrie: FR3956 Roma Ciampino – București / FR3957 București – Roma Ciampino
24 septembrie: FR3990 Bologna – București / FR3991 București – Bologna
1,8,15,22 octombrie: FR3772 Milano Bergamo – București / FR3773 București – Milano Bergamo

Vă vom informa de statusul zborurilor în conformitate cu cele anunțate de transportatorul low-cost irlandez – RYANAIR.

Conform informațiilor oferite de RYANAIR, majoritatea anulărilor au fost alocate bazelor mari din EUROPA, de unde sunt operate mai multe frecvențe zilnice. Astfel, se caută rerutarea optimă a pasagerilor pe zboruri în zi respectivă sau ziua următoare.

Clienții afectați de aceste anulări vor fi înștiințați prin email de situația neplăcută, având la dispoziție mai multe variante de rerutare sau returnarea integrală a sumelor plătite pe biletele de avion + despăgubire conform EU261. RYANAIR se așteaptă la plata unor despăgubiri de aproximativ 20 de milioane de EURO.

Vezi lista completă a zborurilor anulate de la RYANAIR!

Leave A Reply

Your email address will not be published.