București – Paphos cu RYANAIR, din aprilie 2018

Astăzi, 19 septembrie, RYANAIR a lansat o nouă rută din România. Este vorba de București - Paphos (Cipru), care va fi onorată cu o frecvență de trei zboruri săptămânale.

0 582
inbagaj.ro/

După câteva vești mai puțin plăcute cu zborurile anulate, RYANAIR vine și cu o veste bună. A fost anunțată ruta București – Paphos, care va debuta aprilie 2018.

București – Paphos cu RYANAIR

Black Friday eMAG

Aceasta este prima din noile rute pe care transportatorul irlandez le-a pregătit pentru sezonul de vară 2018 cu operare de la baza din București. Programul complet de vară pentru 2018 va fi publicat și disponibil pentru rezervări într-o etapă viitoare, în această toamnă.

Orarul zborurilor București – Paphos

FR 3334 București 06:45 – 08:55 Paphos
FR 3335 Paphos 09:20 – 11:30 București

Totodată, RYANAIR a pus la vânzare bilete de avion cu tarife de la 7.99 EURO/segment!

Pentru cei ce nu au auzit de Paphos, vă informăm că este vorba de un oraș din Cipru. Paphos este un oraș situat în partea de vest a Ciprului. La recensământul din 2001 avea 31.738 locuitori. Situl arheologic Paphos este înscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Din 1982, localitatea este deservită de un aeroport internațional (cod ICAO: LCPH).

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »