Blue Air va opera zboruri directe pe rutele Larnaca – Atena şi Larnaca – Salonic

2 184

Blue Air, prima companie de smart flying din România, anunţă introducerea a două noi curse regulate. Aeronavele Blue Air vor opera zilnic ruta Larnaca – Atena, iar ruta Larnaca – Salonic va fi onorată cu 3 zboruri/săptămână, începând cu 19 ianuarie 2015.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32, 90 euro/segment pentru zborurile cu plecare din Larnaca, online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere. Pentru zborurile cu plecare din Atena sunt disponibile de la 42,90 euro/segment, iar cele cu plecare din Salonic se pot achizitiona de la 29,90 euro/segment.

‘Aceste doua noi rute inaugureaza a doua baza operationala externa a Blue Air, dupa ce anul trecut am inaugurat baza operationala din Italia, respectiv Torino (Caselle).

Baza din Larnaca vine ca o completare atat pentru cursa Bucuresti – Larnaca, insa si ca o solutie pentru pasagerii care foloseau aceste doua rute operate de Cyprus Airways’, a declarat Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Orar de zbor Larnaca – Atena si Larnaca – Salonic:

RutaPlecareSosireZi de operare
Larnaca – Atena08:15 

18:45

10:00 

20:30

Luni, Marti, Miercuri, Joi, Sambata 

Vineri, Duminica

Atena – Larnaca10:45 

21:15

12:30 

23:00

Luni, Marti, Miercuri, Joi, Sambata 

Vineri, Duminica

Larnaca – Salonic13:1515:15Marti, Joi, Duminica
Salonic – Larnaca16:0018:00Marti, Joi, Duminica

Website-ul Blue Air ofera servicii complete de călătorie, de la idei de vacanţă, până la închirieri auto şi soluţii de cazare. Mai mult, prin Open Booking – motorul de căutare disponibil pe www.blueairweb.com, sunt afişate tarifele pentru zborurile dintr-o lună calendaristică, astfel încât pasagerii pot alege perioada de călătorie mult mai uşor.

2 Comentarii
  1. […] Blue Air s-a mişcat repede şi a deschis bază pe aeroportul din Larnaca. Din 19 ianuarie 2015, aeronavele Blue Air zboară zilnic pe ruta Larnaca – Atena, iar pe ruta Larnaca – Salonic de 3 ori pe săptămân. […]

  2. […] După falimentul Cyprus Airways din 9 ianuarie 2015, Blue Air a făcut o mişcare strategică şi rapidă în Cipru. A reuşit să deschidă bază în Larnaca şi a câştigat sloturile pentru zborurile între Larnaca – Atena şi Larnaca – Salonic. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »