blank

Blue Air va opera zboruri directe pe rutele Larnaca – Atena şi Larnaca – Salonic

2 737

Blue Air, prima companie de smart flying din România, anunţă introducerea a două noi curse regulate. Aeronavele Blue Air vor opera zilnic ruta Larnaca – Atena, iar ruta Larnaca – Salonic va fi onorată cu 3 zboruri/săptămână, începând cu 19 ianuarie 2015.

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 32, 90 euro/segment pentru zborurile cu plecare din Larnaca, online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere. Pentru zborurile cu plecare din Atena sunt disponibile de la 42,90 euro/segment, iar cele cu plecare din Salonic se pot achizitiona de la 29,90 euro/segment.

‘Aceste doua noi rute inaugureaza a doua baza operationala externa a Blue Air, dupa ce anul trecut am inaugurat baza operationala din Italia, respectiv Torino (Caselle).

Baza din Larnaca vine ca o completare atat pentru cursa Bucuresti – Larnaca, insa si ca o solutie pentru pasagerii care foloseau aceste doua rute operate de Cyprus Airways’, a declarat Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Orar de zbor Larnaca – Atena si Larnaca – Salonic:

Ruta Plecare Sosire Zi de operare
Larnaca – Atena 08:15 

18:45

10:00 

20:30

Luni, Marti, Miercuri, Joi, Sambata 

Vineri, Duminica

Atena – Larnaca 10:45 

21:15

12:30 

23:00

Luni, Marti, Miercuri, Joi, Sambata 

Vineri, Duminica

Larnaca – Salonic 13:15 15:15 Marti, Joi, Duminica
Salonic – Larnaca 16:00 18:00 Marti, Joi, Duminica

Website-ul Blue Air ofera servicii complete de călătorie, de la idei de vacanţă, până la închirieri auto şi soluţii de cazare. Mai mult, prin Open Booking – motorul de căutare disponibil pe www.blueairweb.com, sunt afişate tarifele pentru zborurile dintr-o lună calendaristică, astfel încât pasagerii pot alege perioada de călătorie mult mai uşor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.