Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Vânzarea FlyBe a fost finalizată înainte de sezonul de vară 2021

0 198

Ar putea fi o vară strălucitoare pentru Flybe (BE), acum Flybe LTD, după ce vânzarea sa a fost finalizată la mai bine de un an după faliment. Vă reamintim că Flybe a intrat în faliment și a oprit toate activitățile comerciale la începutul lunii martie 2020.

Conform informațiilor din presa internațională, activele și tot ce a mai rămas din BE au fost cumpărate de Thyme Opco Limited, un afiliat al consorțiului de investiții Cyrus Capital. Activele includ marca FlyBe, website-ul, domeniul și certificatul transportatorului aerian. Este adevărat că încă există îndoieli cu privire la valabilitatea certificatului transportatorului aerian, deoarce licența BE a fost revocată odată cu falimentul.

Noul proprietar a anunțat deja că FlyBe Limited va fi o companie mai mică față de BE. Nu au fost oferite informații despre noua flotă FlyBe, însă precizăm că vechea flotă BE a fost dispersată după faliment și NU a fost inclusă în vânzarea activelor Flybe. Însă tot din activele comercializate, se pare că noua Flybe deține câteva sloturi foarte bune la Aeroportul Internațional Londra Heathrow, dar și la alte aeroporturi importante din Marea Britanie.

Conform speculațiilor din piață, bazate în mare parte pe declarațiile noului proprietar, Flybe ar putea reveni în zbor în această vară. Se caută resuscitarea rutelor cu potențial pe care le acoperea în trecut BE. Vechea FlyBe opera aproximativ 40% din rutele interne și regionale din Marea Britanie. Anual reușea să transporte peste 8 milioane de pasageri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.