RYANAIR lansează cel mai amplu program operațional de vară din Grecia

0 1.726

Ryanair, compania aeriană nr.1 din Europa, a anunțat astăzi (15 aprilie) cel mai amplu program de vară din Grecia. Va demara operațiunile la 3 baze noi, va opera peste 550 de zboruri săptămânale pe 218 de rute din / spre Grecia, inclusiv 74 de rute noi către o serie de destinații internaționale și interne.Acestea vor contribui la creșterea traficului aerian și al turismului, pe măsură ce programele de vaccinare continuă, iar Europa se redeschide la timp pentru sezonul de vacanță de vară.

Programul operațional RYANAIR în Grecia: trei noi baze – Rhodos, Corfu și Chania; 14 aeroporturi; 218 rute (74 rute noi); peste 550 de zboruri săptămânale. RYANAIR va zbura din Grecia spre 19 țări, inclusiv România, Marea Britanie, Germania, Italia, Polonia și Israel.

Noile rute RYANAIR din / spre Grecia

Printre rutele noi anunțate regăsim: Corfu – Sibiu; Rhodos – Suceava. Pentru a sărbători, Ryanair a lansat o promoție cu tarife disponibile de la doar 19,99€/segment pentru călătorii programate până la sfârșitul lunii octombrie 2021. Promoția este valabilă până pe 17 aprilie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.