Vaccinarea sau testarea împotriva COVID-19 va fi obligatorie pentru personalul Wizz Air

0 817

Wizz Air anunță că vaccinările COVID-19 – sau testarea antigen/PCR periodică în cazurile speciale – vor fi obligatorii pentru echipaj de la 1 decembrie 2021. Wizz Air este o companie aeriană responsabilă la nivel social și implementează această regulă ca parte a angajamentului său de a proteja sănătatea și siguranța pasagerilor și echipajului său, precum și de a sprijini operațiunile fluide și continue ale zborurilor sale pe termen lung.


Wizz Air introduce vaccinările COVID-19 pentru toți membrii echipajului și însoțitorii săi de zbor – sau testarea antigen/PCR periodică în cazurile speciale – în contextul cercetărilor care le demonstrează eficiența ca fiind cea mai bună modalitate disponibilă de protejare împotriva COVID-19.

La debutul pandemiei, Wizz Air a inițiat introducerea măsurilor stricte de sănătate și siguranță pentru a proteja pasagerii și echipajul, asigurând cele mai bune condiții sanitare posibile și încurajând distanțarea fizică. Pe măsură ce pandemia continuă, Wizz Air se află printre primele companii aeriene din Europa care își îmbunătățesc în continuare măsurile prin această regulă, care va fi implementată cu ajutorul autorităților locale și instituțiilor de sănătate din bazele Wizz Air.

Pe măsură ce guvernele impun din ce în ce mai multe dovezi de vaccinare pentru echipaj ca parte a cerințelor naționale de intrare, vaccinarea echipajelor împotriva COVID-19 devine din ce în ce mai critică.

József Váradi, CEO-ul Wizz Air Group, a spus: „În cadrul Wizz Air, prioritatea noastră este reprezentată de sănătatea și siguranța pasagerilor și angajaților noștri. Avem responsabilitatea să protejăm echipajul și pasagerii la bord prin reducerea riscurilor COVID-19, iar vaccinurile joacă un rol vital în acest sens.

Leave A Reply

Your email address will not be published.