Vaccinarea poate opri pandemia de COVID-19 în aproximativ doi ani!

0 242

Șeful filialei Centrului de Cercetare de Stat pentru Virologie și Biotehnologie din Ekaterinburg, Alexander Semenov, a declarat că vaccinarea ar putea opri pandemia de COVID-19 în aproximativ doi ani. Conform cercetărilor și studiilor făcute de acesta, pandemiile care cauzează infecții respiratorii durează în mod normal aproximativ trei ani. Pandemia de COVID-19 ”terorizează” lumea de peste 1.5 ani.În trei sezoane, ar trebui să apară imunitatea colectivă la nivel global și astfel pandemia să-și piardă din forță, dar asta se întâmplă atunci când nu există vaccinuri. Însă omenirea a reușit să dezvolte câteva vaccinuri eficiente în fața noului coronavirus și a noilor tulpini. Astfel, dacă oameni s-ar vaccina, omenirea ar reuși să oprească pandemia în aproximativ doi ani. La nivel global, peste 3.6 miliarde de doze de vaccin au fost administrate, cel puțin așa au declarat autoritățile.

Actuala pandemie de COVID-19 este prima de asemenea nivel din epoca modernă, adică în ultimii 100 de ani. Nimeni nu știe cum și ce fel va evolua. Au fost multe greșeli la mijloc făcute de oameni și autoritpți, multe informații false sau alarmante care au lăsat loc de interpretat și pentru conspirații.

Cert este că, până în prezent, peste 4 milioane de persoane au decedat din cauza complicațiilor cauzate de infecție. Totodată, 190 de milioane de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, de la începutul pandemiei și până în prezent. Până în prezent, peste 170 de milioane de persoane au fost declarate vindecate, dar multe dintre ele au rămas cu sechele în sănătate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.