blank

Vacanță exotică în Caraibe doar cu buletinul, tarife de la 559 EUR cu Air France

0 827

Air France lansează astăzi o promoție specială valabilă 3 zile, pentru 3 destinații intercontinentale. Pe 23, 24 și 25 Ianuarie, călătorii vor putea achiziționa bilete spre continentul nord-american, în Washington, de la 529 EURO/ biletul dus-întors cu toate taxele incluse, spre cel sud-american în Sao Paolo, de la 599 EURO dar și o surpriză, o destinație exotică din Caraibe unde turiștii nu au nevoie de pașaport, putând intra doar pe baza buletinului.

Este vorba despre insula Guadelupa din Caraibe cu plaje superbe, peisaj variat și cu multe activități acvatice, inclusiv snorkeling și diving. Guadelupa este un departament de peste mări al Franței (DOM), fiind considerată o regiune a Franței și prin urmare, parte a Uniunii Europene, motiv pentru care puteți intra în Guadelupa doar cu buletinul.

Prețul promoțional spre cel mai mare oraș al insulei, Point a Pitre, este de 559 EURO, biletul dus-întors cu toate taxele incluse.

Oferta este valabilă doar trei zile, din 23 și până în 25 Ianuarie, iar perioada de călătorie diferă în funcție de destinație:

Washinghton: între 23 ianuarie – 14 mai 2014
bucuresti_washington_524

bucuresti_washington_524_1

Sao Paolo: între 23 ianuarie – 23 mai 2014
bucuresti_sao_paulo

bucuresti_sao_paulo_1

Pointe a Pitre: între 23 ianuarie – 19 iunie 2014
bucuresti_caraibe_549

bucuresti_caraibe_549_1
Zborurile sunt: Bucureşti – Paris CDG, Paris ORY – Pointe a Pitre. Transferul dintre CDG şi ORY este gratuit dacă aveţi zborurile în aceeaşi zi. Trebuie să vă prezentaţi cu biletul de avion la casa de bilete „Les Cars Air France”.

Rezervarile se pot face pe site-ul AirFrance.com. Tarifele gasite în urma simulărilor sunt cu 10 EURO mai mici faţă de cel anunţat în promoţie pentru că aceasta este valoarea taxei de rezervare şi se adaugă la finalizarea comenzii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.