Emirates va relua zborurile zilnice pe ruta Dubai – Istanbul, din 21 decembrie 2020

0 373

Emirates își extinde operațiunile la nivel global prin reluarea zborurilor spre Istanbul. Odată cu revenirea treptată a cererii pentru călătorii, Emirates continuă să-și refacă rețeaua operațională existentă înainte de pandemie.

În același timp, Emirates a implementat măsuri stricte de sănătate și igienă în zonele comune pentru pasageri pentru a le oferi o experiență plăcută și sigură.

Astfel, începând cu 21 decembrie 2020, Emirates va relua zborurile zilnice pe ruta Dubai – Istanbul, crescând rețeaua operațională globală la 31 de destinații. Zborul Emirates EK121 va pleca din Dubai la ora 14:20, ajungând la Istanbul la ora 18:20. Zborul de întoarcere, EK122, va pleca din Istanbul la ora 20:05, sosind în Dubai la ora 01:20 a doua zi.

Zborurile către / de la Istanbul vor fi operate zilnic cu Boeing 777- 300ER. Biletele pot fi rezervate pe emirates.com, aplicația Emirates, birourile de vânzări Emirates, prin agenții de turism acreditate, precum și agenții de turism online.

Dubai este deschis vizitatorilor internaționali de afaceri și turiștilor. De la plajele cu nisip fin scăldate de razele soarelui și activități de patrimoniu până la ospitalitate și facilități de agrement, Dubai oferă o varietate de experiențe interesante și atractive. A fost unul dintre primele orașe din lume care a obținut ștampila Safe Travels de la World Travel and Tourism Council (WTTC) – care susține măsurile cuprinzătoare și eficiente din Dubai pentru a asigura sănătatea și siguranța oaspeților.

Leave A Reply

Your email address will not be published.