Untold 2023 va avea loc în perioada 3-6 august

1 2.783

Update: Conform tradiției, Untold este organizat in primul weekend din luna august. Astfel, dacă se păstrează tradiția, Untold 2023 va avea loc în perioada 3-6 august.

Unul dintre cele mai iubite festivaluri din România – UNTOLD 2022 – va avea loc în perioada 4-7 august. Așa cum ne-am obișnuit de la prima ediție, și cea din 2022 va avea loc la Cluj-Napoca, România.

Untold Festival este cel mai mare festival de muzică din România. Acesta se desfășoară în fiecare an pe Cluj Arena din Cluj-Napoca.

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, își va deschide porțile în 2022, între 4 și 7 august. Timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în tărâmul magic din Cluj-Napoca să se distreze alături de cei mai buni artiști internaționali ai momentului și nu numai. Organizatorii festivalului UNTOLD au început deja pregătirile pentru cel de-al șaptelea capitol care aduce povești și personaje noi din universul magic”, au transmis, luni, organizatorii festivalului.

În 2021, UNTOLD a fost singurul mare festival de muzică din Uniunea Europeană care a avut loc și a adus în România cel mai bun line-up al anului. Peste 200 de artiști și DJ-i de top, printre care David Guetta, Martin Garrix, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies și Steve Aoki, au urcat pe scena principală a festivalului, nerăbdători să-și revadă fanii, și au făcut show-uri special pregătite pentru ei. Peste 265.000 de participanți din peste 100 de țări ale lumii au resimțit libertatea, emoția și bucuria de a fi din nou împreună la un eveniment de amploare, marca UNTOLD, și au ascultat, în premieră, sute de piese noi ce abia așteptau să fie lansate”, se mai arată în comunicatul transmis.

Este momentul să vă rezervați biletele de avion și cazările!

Leave A Reply

Your email address will not be published.