Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Aeroportul Iași a fost tranzitat de aproximativ 70 000 de pasageri, în octombrie 2021

0 123

Aeroportul Internațional Iași a încheiat luna octombrie cu un trafic de 69.242 de pasageri, în creștere cu 105,09 %, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Legat de numărul de mișcări aeronave, au fost înregistrate 468 de decolări și aterizări, avansul față de aceeași lună a anului 2020 fiind de 70.51%. Concluzionăm că a crescut și gradul de încărcare al aeronavelor ce zboară din / spre Iași.

În prezent, pe Aeroportul Iași operează 6 companii aeriene: Tarom, Blue Air, Wizz Air, Lufthansa, HiSky și Austrian Airlines.

Pe lângă rutele interne, din Iași sunt disponibile în această perioadă zboruri regulate către destinații din țări precum: Anglia, Germania, Franța, Spania, Italia, Belgia, Danemarca, Olanda, Austria, Cipru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.