blank

United va adăuga peste 400 de zboruri zilnice în luna iulie, reprezentând până la 80% din programul operațional pre-pandemie din SUA

0 351

United Airlines face un mare pas spre întoarcerea la nivelurile pre-pandemice, începând cu luna iulie, când va adăuga 400 de zboruri la programul operațional, comparativ cu luna iunie, și va ajunge să opereze 80% din programul pre-pandemic în SUA.

În SUA, United va adăuga noi rute spre Bozeman, Orange County, Raleigh și Yellowstone / Cody. Compania aeriană își ajustează, de asemenea, orele de zbor la hub-urile sale din Aeroportul Internațional Chicago O’Hare și Aeroportul Internațional Washington Dulles pentru a oferi opțiuni mai convenabile pentru clienți. La nivel internațional, United oferă călătorilor mai multe opțiuni de a vizita Europa din New York/Newark, adăugând un zbor săptămânal suplimentar către Dubrovnik, Croația și operând un avion mai mare către Atena, Grecia.

Întrucât clienții călătoresc pe plan internațional, aplicația mobilă și site-ul United oferă lista restricțiilor pentru fiecare țară în parte pentru destinații din întreaga lume, iar United rămâne singurul transportator din SUA care facilitează căutarea, rezervarea și încărcarea testelor COVID-19 și a înregistrărilor de vaccinare prin intermediul propriile platforme digitale. Compania aeriană a fost, de asemenea, prima care a creat un mod ușor – pentru călătorii internaționali – de a lua cu ei în vacanță un vaccin aprobat de CDC, pe cares- îl poată autoadministra în timp ce se află în străinătate printr-o colaborare inovatoare cu Abbott.

United va adăuga peste 400 de zboruri zilnice în luna iulie, reprezentând până la 80% din programul operațional pre-pandemie din SUA.

„În luna iulie facem un mare pas spre zborul la niveluri pre-pandemice pentru rețeaua noastră internă”, a declarat Ankit Gupta, Vicepreședinte pentru Planificarea și Programarea Rețelelor Interne la United. „Prin ajustarea structurilor noastre la două aeroporturi cheie, putem oferi clienților noștri conexiuni ușoare către destinații din SUA, astfel încât să își poată începe vacanțele la orele convenabile pentru ei.”

United reia și adaugă noi rute și își mărește rețeaua internă cu 17% față de programul din luna iunie. United adaugă noi zboruri spre Chicago și Washington D.C. pentru a oferi clienților opțiuni de conectare convenabile. În Chicago, compania aeriană va adăuga două noi zboruri pentru un total de nouă rotații și peste 480 de plecări zilnice pe tot globul. În Washington D.C, United adaugă un al treilea zbor la operațiunile deja existente sa și va opera peste 220 de plecări zilnice.

Cu clienții care continuă să rezerve călătorii către destinații redeschise de peste Atlantic, United reia și adaugă noi zboruri spre Europa. United va muta serviciul nou-nouț între New York/Newark și Dubrovnik până la 1 iulie și va relua serviciul zilnic spre Atena de la New York/Newark în lunaiunie, iar începând cu luna iulie va folosi pentru această rută un avion Boeing 777-200ER care va include și clasa United Premium Plus Seats®. De asemenea, un serviciu nou spre Atena din Washington D.C. va începe în luna iulie.

United va adăuga un al doilea zbor de la Washington D.C. la Frankfurt. Noul zbor va decola seara, având legături one-stop către peste 50 de orașe din Europa. În cele din urmă, United intenționează să reia serviciul spre Spania și Portugalia cu zboruri de la New York/Newark la Barcelona, ​​Lisabona și Madrid, sub rezerva redeschiderii acestor țări pentru turiștii vaccinați.

Leave A Reply

Your email address will not be published.