blankblank

Antonov Airlines a transportat 70 de tone de echipamente medicale din Israel în India

0 1.132

Un avion Antonov AN-124-100 a transportat 70 de tone de oxigen pentru a ajuta pacienții care sunt infectați cu coronavirus din India, în cooperare cu Flywell Aviation și Delhivery. Aeronava a zburat de la Tel Aviv, în Israel, la Delhi, în India. Călătoria de la Tel Aviv la Delhi a inclus o oprire tehnică la Dubai, în Emiratele Arabe Unite (EAU), pentru realimentare.

Cele 2.500 de concentratoare de oxigen au fost încărcate la bordul unuia dintre cele șapte avioane AN-124-100 ale Antonov Airlines, care pot transporta o sarcină utilă de până la 150 de tone. „Antonov Airlines este bine pregătită atunci când vine vorba de transportul de echipamente medicale urgente într-un interval scurt de timp, mulțumită multor ani în care am lucrat la programe de ajutor umanitar și proiecte de ajutorare în caz de dezastre”, a spus Andriy Blagovisniy, Director Comercial al Antonov Airlines.

Concentratoarele de oxigen funcționează prin colectarea și filtrarea aerului înconjurător pentru a produce până la 95% oxigen pur, care poate fi apoi administrat pacienților prin canule nazale sau măști de oxigen. Numărul cazurilor de coronavirus din India a ajuns la cel mai înalt nivel până în prezent și există o lipsă severă de oxigen pentru pacienți.

Antonov-Airlines-a-transportat-echipamente-medicale-1

Antonov Airlines a transportat 70 de tone de echipamente medicale din Israel în India.

„Acest zbor a fost finalizat cu succes în această perioadă fără precedent, în cooperare cu Antonov Airlines”, a spus Anil Bal, Director General al Flywell Aviation Pvt. Ltd. „Flywell, prin birourile sale din India, Emiratele Arabe Unite, Țările de Jos și România, asigură transportul aerian de articole esențiale, cum ar fi concentratoare de oxigen și containere criogenice pentru transportul oxigenului între orașele din India.”

Ajith Pai, COO al Delhivery, a declarat că „în aceste vremuri fără precedent, Delhivery își extinde suita completă de servicii logistice pentru a aduce sarcini medicale de urgență și esențiale pentru a sprijini situația critică de pe teren din India.

„Am primit primul lot de 2500 de concentratoare de oxigen din Israel, iar eforturile noastre sunt susținute de Antonov Airlines și Ministerul Afacerilor Externe pentru a ne ajuta cu livrarea acestora către administratori, spitale și organizații caritabile din toată țara, în următoarele săptămâni.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.