United Airlines va zbura spre Dubrovnik, Atena și Reykjavik, de la 1 iulie

0 335

United Airlines va zbura spre Dubrovnik, Atena și Reykjavik, de la 1 iulie. United Airlines va adăugă trei noi destinații rețelei sale internaționale, prin care speră să satisfacă nevoile turiștilor americani care caută o vacanță de vară în Europa.

Începând din luna iulie, transportatorul american va oferi zboruri non-stop de la Newark Liberty (EWR) la Dubrovnik (DBV) în Croația, de la Washington Dulles (IAD) la Atena (ATH) în Grecia și de la Chicago O’Hare (ORD) la Reykjavik (KEF) în Islanda.

În ultima lună, compania aeriană a înregistrat căutări pe site-ul său pentru zboruri către Croația, Grecia și Islanda, căutări ce au crescut cu 61%. Toate cele trei țări s-au redeschis, fie pentru călătorii internaționale, fie intenționează să le facă în următoarele săptămâni. Prin urmare, United Airlines va zbura spre Dubrovnik, Atena și Reykjavik.

United a declarat că adăugarea noilor rute reflectă o creștere a interesului în rândul clienților.

Cursa de la Newark Liberty (EWR) la Dubrovnik (DBV) în Croația va deveni singurul zbor non-stop între SUA și Croația. Zborurile vor începe pe 8 iulie, cu o frecvență de 3 zboruri săptămânale. Zborul va fi operat până pe 3 octombrie cu aeronave de tip Boeing 767-300ER.

United va extinde serviciul spre Atena cu zboruri zilnice de la aeroportul Washington Dulles începând cu 1 iulie, zborul fiind operat până pe 3 octombrie, folosind aeronave Boeing 787-8. Această nouă rută va marca primul zbor zilnic non-stop între Washington și capitala Greciei.

Cursa de la Chicago O’Hare (ORD) la Reykjavik (KEF) în Islanda, va începe tot de la 1 iulie. Vor fi zboruri zilnice până pe 3 octombrie, zborurile fiind operate cu aeronave Boeing 757-200. Noul serviciu se bazează pe ruta Newark Liberty – Reykjavik, ce va fi reluată din 3 iunie și care va fi operată până în 29 octombrie.

Un nou serviciu zilnic de la Boston Logan (BOS) la Reykjavik va începe în luna mai, curse ce vor fi operate cu aeronave Boeing 757-200. De asemenea, vor fi reluate zborurile zilnice de la aeroporturile New York John F Kennedy (JFK) și Minneapolis-Saint Paul (MSP).

La sfârșitul lunii martie, Delta Air Lines a anunțat planuri de creștere a frecvenței zborurilor spre Islanda, după ce țara a devenit prima din Europa care a anunțat că permite intrarea americanilor vaccinați sau imunizați.

Leave A Reply

Your email address will not be published.