United Airlines a reluat zborurile spre Aeroportul Internațional John F. Kennedy (JFK) după 5 ani de pauză.

0 551

United Airlines a revenit la Aeroportul Internațional John F. Kennedy (JFK) din New York pentru prima dată, după aproape 5 ani. Odată cu această revenire, au fost lansate cinci zboruri săptămânale spre Los Angeles (LAX), cât și spre San Francisco (SFO). Frecvența zborurilor spre LAX și SFO va fi dublată, începând cu luna mai.

Cursele se vor opera cu aeronave Boeing 767-300ER, care pot transporta aproape 170 de pasageri: 46 de locuri la Business Class, 22 de locuri la Premium Plus Economy, 47 de locuri la Extra Economy și 52 de locuri la Economy. Astfel, compania aeriană operează zboruri de pe toate cele trei aeroporturi importante din New York: JFK, LaGuardia (LGA) și Newark (EWR).

United Airlines a decis să nu mai opereze zboruri de la aeroportul JFK din New York în octombrie 2015, considerând că profitul pe care l-a obținut în perioada 2008-2015 a fost insuficient. În 2015, United opera 6 zboruri zilnice către Los Angeles și 7 către San Francisco de la Aeroportul International JFK. Prin mutarea acestor zboruri la Newark, United a declarat atunci că ar putea servi mai bine clienții de pe coasta de vest cu legături către Europa.

United Arilines intenționează să dubleze frecvențele zborurilor de la JFK spre LAX și SFO.

United Airlines a zburat duminică la Aeroportul Internațional John F. Kennedy din New York pentru prima dată în mai mult de cinci ani. Transportatorul a profitat de blocajul din industrie pentru a prinde sloturi disponibile pe aeroportul din New York.

Primul zbor United Airlines spre JFK a decolat la ora 07:30, ora locală, de la Aeroportul Internațional Los Angeles (LAX). Al doilea zbor spre JFK al United a decolat de la Aeroportul Internațional San Francisco (SFO), la ora 09:30, ora locală. Ambele zboruri au fost operate cu aeronave Boeing 767-300.

Primul zbor al United Airlines care a decolat de pe aeroportul JFK a avut destinația San Francisco. Acesta a plecat în jurul orei 17:30, ora locală. Al doilea zbor a avut ca destinație Los Angeles și a decolat de la JFK imediat după ora 19:00, ora locală.

Programul operațional al companiilor aeriene din statul New York a scăzut cu 56% în luna aprilie, comparativ cu aceeași lună a anului 2019, potrivit Airlines for America (grup industrial ce reprezintă cei mai mari transportatori americani). Media națională este în scădere cu 32%. Acest lucru face mai ușor pentru companiile aeriene să adauge noi servicii sau să identifice noi oportunități.

Cele patru mari companii aeriene din țară și-au concentrat în ultimii ani operațiunile pe cele mai mari aeroporturi. Asta înseamnă că United, American Airlines, Delta Airlines și Southwest Airlines nu concurează adesea pe aeroporturile principale din SUA.

Leave A Reply

Your email address will not be published.