”Unim Romania” va prinde aripi din 22 iunie!

”Unim România” este un proiect by Blue Air dezvoltat de Cristian Dumitru în parteneriat cu fly-ra.com și cu sprijinul sponsorilor: Hotel Unirea (Iași); Agenția Paradis Vacante de Vis (Constanța); firma de transport Direct Aeroport (Constanța); Hotel Check Inn (Timișoara).

3 4.046

Pe la începutul anului, colegul nostru cu degetele dibace, Cristian Dumitru, a avut o idee frumoasă despre un ro-aero-trip. Analizând rețeaua de zboruri interne dezvoltată de Blue Air, a reușit să realizeze un program foarte atractiv, care cuprinde 5 zboruri în 4 zile, pe traseul: București – Cluj – Constanța – Timișoara – Iași – București.Blue-Air-Cluj-Napoca
FOTO: Ovidiu T. Vereș / Blue Air la Cluj-Napoca

Unim Romania

Membrii comunității pasionaților de avioane fly-ra.com au răspuns pozitiv acestei idei, au contribuit la conturarea proiectului și iată că suntem la un pas de punerea lui în practică.

unim-romania

În perioada 22-25 iunie, ”Unim Romania” prinde aripi! 14 pasionați de avioane, inclusiv eu, vom călători prin România și vom arată avantajele zborului cu avionului, unind cele mai importante orașe ale patriei.

O să facem live din trip și vă vom ține la curent cu zborurile noastre, cu activitățile desfășurate în cadrul proiectului. Pentru a fi la curent cu cele întâmplate în #UnimRomania, vă invit să dați un like paginii Unim Romania, paginii Airlines Travel și să ne citiți zilnic pe Airlinestravel.ro!

Ne bucurăm pentru că ideea lui Cristian s-a concretizat în acest proiect frumos. Totodată, ”#UnimRomania” a reușit să atragă diferiți parteneri locale, care ne vor face călătoria mai ușoară.

Mulțumim Blue Air pentru sprijin și pentru că ați reușit să dezvoltați o rețea de zboruri interne foarte atractivă, care vine în sprijinul celor ce doresc să călătorească mai rapid prin România.

Le mulțumim sponsorilor Hotel Unirea (Iași); Agenția Paradis Vacante de Vis (Constanța); firma de transport Direct Aeroport (Constanța) și Hotel Check Inn (Timișoara) pentru că au răspuns pozitiv solicitărilor noastre și vor să facă parte din acest proiect îndrăzneț.

Acestea fiind spune, mai rămâne să ne facem bagajul și să numărăm zilele până la #UnimRomania#. Stați cu ochii pe noi!

3 Comentarii
  1. George says

    Un zbor pe saptamana pe ruta Iasi-Constanta si retur nu mi se pare a fi o retea interna prea dezvoltata.

    1. Sorin Rusi says

      Un zbor pe Iasi – Constanta, unul pe Timisoara – Constanta etc…Sunt zboruri turistice. Daca pana acum nu existau deloc zboruri interne spre Constanta, anul acesta Blue Air reuseste sa lege Constanta de principalele orase ale Romaniei. E un inceput 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.