Mai multe zboruri Lufthansa spre România / 2 rute noi

Din 29 octombrie 2017, Lufthansa va deschide 2 rute noi spre România. Va opera zboruri zilnice pe rutele Timișoara - Frankfurt și Cluj-Napoca - Frankfurt!

0 1.349

În cel de-al 50-lea an de prezență în România, Lufthansa va adăuga programului său de zboruri încă două rute noi. Din 29 octombrie 2017, Lufthansa va avea zboruri zilnice pe rutele Timișoara – Frankfurt și Cluj – Frankfurt. Ambele orașe sunt deja conectate cu Munchen.Aceste noi zboruri vor fi operate de Lufthansa CityLine, subsidiara Lufthansa. Vor fi folosite aeronave de tipul Embraer E190, care au 100 de locuri în 2 clase: Business și Economy.

Zboruri Lufthansa spre România

Printr-un singur transfer la Frankfurt, clienții din România pot alege din 174 conexiuni cu 71 de țări și pot opta să zboare Longhaul cu avioanele Airbus A380, A350 și Boeing 747-8.

Lufthansa

Timișoara – Frankfurt și Cluj-Napoca – Frankfurt cu Lufthansa

“În acest an, Lufthansa crește numărul de conexiuni cu Germania la 7 rute și aniversează, pe 25 august, 50 de ani de succes în România”, a spus Antonio Tassone, General Manager Sales România în cadrul Lufthansa Group.

“Timișoara și Cluj-Napoca vor fi conectate direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din aceste orașe având astfel acces la peste 200 de destinații din toată lumea și putându-se bucura de o nouă experiență de zbor lung-curier cu noile noastre aeronave Airbus A380 și A350, precum și Boeing 747-8.

Prin extinderea și investițiile pe care le face în acest an, Lufthansa își demonstrează dedicarea față de România, o țară cu o dezvoltare solidă și continuă și cu multe oportunități pentru mediul de afaceri.

Astfel, prin intermediul produselor și serviciilor noastre premium, cum sunt produsele digitale personalizate sau acces la internet în bandă largă, pasagerii de business și cei care merg în vacanță vor avea la dispoziție și mai multe conexiuni către Germania și alte destinații din jurul lumii”, a adăugat Antonio Tassone.

Lufthansa, Austrian Airlines și SWISS în România

Prin intermediul acestor 28 de noi zboruri săptămânale, Lufthansa Group își consolidează poziția de leader în România. Lufthansa, Austrian Airlines și SWISS ajung astfel la 164 de decolări directe săptămânal către hub-urile sale din Frankfurt, Munchen, Viena și Zurich.

Frankfurt – orașul cel mai cosmopolit al Germaniei – are o cultură și o istorie bogate. Cu o populație de aproape 5.5 milioane de locuitori, zona metropolitană Frankfurt Rin-Main este unul dintre cele mai importante centre economice europene și o destinație turistică populară.

Orașul oferă o paletă largă de atracții și obiective turistice, precum și balet de renume internațional, operă, teatru și expoziții de artă.

Deși este al cincilea oraș ca mărime din Germania, Frankfurt este principalul centru financiar al țării. Banca Centrală Germană își are sediul principal în Frankfurt, ca și Banca Centrală Europeană, care administrează EURO.

Leave A Reply

Your email address will not be published.