Un pasager a încercat să pătrundă în cabina piloților, pe un zbor Delta Air Lines

0 409

Un pasager a încercat să pătrundă în cabina piloților, pe un zbor Delta Air Lines de la Los Angeles la Nashville, forțând aeronava să devieze spre Albuquerque, în New Mexico. Bărbatul a fost imobilizat de ceilalți pasageri și, ulterior, reținut de FBI.Aeronava Boeing 737-900ER (înmatriculată N830DN) a companiei aeriene americane a decolat din Los Angeles pe 4 iunie 2021 spre Aeroportul din Nashville, cu 162 de pasageri și 6 membri ai echipajului la bord. În timpul zborului, un pasager s-a repezit spre ușa cabinei piloților și a început să o lovească, spunând în mod repetat „oprește acest avion, oprește acest avion”, a declarat un martor pentru CNN.

Un pasager a încercat să pătrundă în cabina piloților, pe un zbor Delta Air Lines de la Los Angeles la Nashville.

Ulterior, ceilalți pasageri au intervenit și l-au imobilizat pe bărbat, care a fost ținut la pământ până ce membrii echipajului de cabină au reuși să-i lege acestuia mâinile și picioarele. Echipajul Delta Air Lines a decis să aterizeze la Albuquerque, în New Mexico, unde – 20 de minute mai târziu – FBI aștepta pe pistă să-l aresteze pe cel care a perturbat zborul DL386.

Pasagerii rămași au fost preluați, ulterior, de o aeronavă Airbus A321 a unei alte compani aeriene, membru partener în alianța SkyTeam, și au ajuns la Nashville cu aproximativ șase ore întârziere.

Delta Air Lines a declarat după incident: „Mulțumesc echipajului și pasagerilor zborului Delta 386, LAX – Nashville, care au ajutat la reținerea unui pasager recalcitrant. Avionul a aterizat în siguranță, iar poliția și FBI au arestat pasagerul care se află acum în custodie.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.