British Airways a reluat zborurile între Londra Heathrow și Singapore

0 138

British Airways a reluat zborurile între Londra și Singapore, în urma relaxării restricțiilor de călătorie impuse de pandemia de Covid-19 între cele două țări. Suspendate încă din luna decembrie, zborurile pe ruta Londra Heathrow și Singapore Changi au fost reluate de la începutul lunii iunie.

British Airways a reluat zborurile între Londra Heathrow și Singapore.

Vor fi patru rotații săptămânale, operate cu aeronave de tip Boeing 777-300ER, configurat cu patru clase. Plecările sunt programate în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică la 19:55, ora locală, pentru a ajunge la Singapore adoua zi, la 16:05, ora locală. Zborurile retur vor pleca din Asia de Sud în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, la 23:15, ora locală, pentru a ateriza la Londra a doua zi dimineață la ora 05:50, ora locală.

Noella Ferns, Director de Vânzări că „suntem încântați să putem reuni familiile și prietenii cu cei dragi după o separare atât de lungă. Siguranța clienților și a colegilor noștri a fost întotdeauna în centrul a tot ceea ce facem. De asemenea, am introdus o serie de măsuri de precauție pentru a asigura o călătorie fără stres și fără probleme.”

British Airways concurează pe această rută cu Singapore Airlines și Qantas.

Operațiunile de zbor sunt supuse unor eventuale modificări ale programului, iar clienții sunt sfătuiți să „verifice ultimele restricții, reglementări și cerințe de călătorie înainte de a-și cumpăra biletele”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.