blank

Un pasager a confundat ieșirea de urgență cu ușa de la baie

Titlul nu e de cancan și nici de timews new roman. Incidentul s-a întâmplat la bordul unui avion GoAir

0 799

Zilele trecute, autoritățile din India au avut de anchetat un caz special. Un pasager, case se afla la bordul unui avion GoAir, a confundat ieșirea de urgență cu ușa de la baie. A generat un haos în avion atunci când a încercat să deschidă ușa de la ieșirea de urgență aflată la mijlocul avionului. Tânărul de 20 de ani a menționat că dorește să meargă la baie.

Alți pasageri, care se aflau la bordul avionului de pe ruta Delhi – Patna (India), au declarat că bărbatul a început să tragă pe ușă și țipa ”trebuie să utilizez baia”, potrivit publicației Independent.

Un pasager a încercat să deschidă ușa de la ieșirea de urgență

Când oamenii și-au dat seama ce încerca tânărul, au alertat membrii echipajului. Aceștia l-au convins să se întoarcă la locul lui pentru restul zborului. Sanowar Khan, ofițerul responsabil de la poliția locală, a declarat pentru Times of India că a existat haos la bordul unui avion, în timp ce un tânăr a încercat să deblocheze ușa de la ieșirea de urgență. Unii pasageri se pare că s-au luptat cu acesta și au fost răniți.

Odată ce avionul a aterizat în siguranță, tânărul de 20 de ani a fost luat în custodie de autoritățile aeroportuare, care au considerat incidentul ”o greșeală reală”. Sanowar Khan a declarat că nu a fost o acțiune premeditată, fiind doar un simplu incident.

Menționăm că acesta nu este un caz izolat. La începutul anului, un pasager a reușit să deschidă ușa din dreptul ieșirii de urgență. Un bărbat în vârstă de 25 de ani, care se pregătea de zbor pe ruta Hainan – Sichuan, a deschis ușa de urgență, motivând că-i este cald. Bărbatul a fost amendat cu 11.000 de dolari și a fost reținut timp de 15 zile pentru „eliminarea neautorizată a instalațiilor de aviație”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.