blank

6 destinații noi pentru JOON, în sezonul de vară 2019

Înepând cu sezonul estival 2019, JOON va inaugura 6 rute noi. Vor fi 4 destinații noi cu plecare din Paris: Madrid, Stockholm, Praga și Manchester. Iar pe lung-curier, vor fi adaugate zboruri spre Saint Martin și Quito.

0 556

În sezonul de vară 2019, transportatorul low-cost JOON (subsidiară Air France) va inaugura zboruri spre 6 destinații noi. Va zbura spre 4 destinații noi din Europa: Madrid, Stockholm, Praga și Manchester. Dar și zboruri spre 2 destinații lung-curier din America Centrală și de Sud: Saint Martin și Quito.

Zborurile europene vor fi operate cu avioane de tipul Airbus A320 (174 de locuri) și A321 (212 locuri). În timp ce zborurile lung-curier vor fi operate cu aeronave de tipul Airbus A340-300 (287 de locuri).

6 destinații noi pentru JOON

JOON este subsidiara Air France, care operează zboruri în regim low-cost. Însă avioanele lung-curier A340 și A321 sunt configurate în 2 clase – business și economic. Pe zborurile europene, la Business Class, JOON oferă servicii complete, inclusiv catering variat (băuturi și preparate culinare).

Pe zborurile europene, la Economy Class, JOON oferă gratuit o gamă variată de băuturi. Însă preparatele culinare pot fi cumpărate în avion direct de la personalul de cabină. Puteți opta pentru o gustare sau ceva dulce, dar contra cost. În timpul zborului, aveți acces la YouJoon, un serviciu de streaming disponibil pe tableta, laptop-ul sau telefonul personal. Puteți răsfoi o gamă variată de ziare și reviste.

Pe zborurile lung-curier, care sunt operate cu avioanele A340-300, JOON a implementat noile clase: Business, Premium Economy și Economy. Aveți acces la YouJoon, cu peste 1200 de ore de divertisment. Acces la o gamă largă de emisiuni TV, seriale și filme. Nu lipsesc nici muzica, emisiunile de divertisment și desene animate pentru cei mici.

Nu lipsesc serviciile de catering. La Business Class aveți parte de meniu complet și băuturi, plus desert. La Premium Economy și Economy, aveți incluse meniurile plus o băutură la alegere.

Tarifele JOON

Legat de tarife, zborurile europene pornesc de la 39€/segment pe ruta Paris – Manchester, de la 49€/segment pe rutele Paris – Praga și Paris Madrid, iar pe ruta Paris – Stockholm tariful porneste de la 59€/segment. Tarifele nu au inclus bagajul de cală.

Pe zborurile lung-curier, tarifele pe ruta Paris – Saint Martin pornesc de la 199€/segment, iar tariful pentru Paris – Quito pornește de la 299€/segment, fără bagaj de cală inclus.

Aceste rute au fost operate inițial de Air France.

Leave A Reply

Your email address will not be published.