Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Un Fokker 100 Iran Air a aterizat fără trenul din faţă (video)

0 350

Un Fokker 100, ce aparţine companiei aeriene Iran Air, a fost nevoit să aterizeze fără trenul de aterizare din faţă. În timpul decolării de la Teheran spre Ahwaz, aeronava a pierdut una din roţile trenului din faţă. După ce a efectuat mai multe ture în aer pentru arderea combustibilului, aeronava Fokker 100 Iran Air a aterizat în siguranţă pe aeroportul din Teheran.

A se remarca, din filmuleţul de mai jos, cum botul avionului a fost ţinut ridicat în timpul aterizării şi asta datorită piloţilor. Materialul maroniu pulverizat în aer, în timpul procesului de aterizare, este o substanţă specială împrăştiată pe pistă de pompierii aeroportului, nu este praf sau altă murdărie.

Nu au fost înregistrate victime!

Leave A Reply

Your email address will not be published.