Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

(Video) Un Boeing 767-300ER American Airlines în flăcări

0 917

Vineri, 28 octombrie 2016, aeronava Boeing 767-323ER (reg. N345AN) American Airlines a fost cuprinsă de flăcări. Aceasta se pregătea de decolare pentru zborul AA383, ruta Chiago – Miami. În timp ce rula spre poziția de decolare pentru pista 28R, un incendiu a izbucnit pe partea dreaptă a aeronavei.

Boeing 767-300ER American Airlines în flăcări

avion-767-american-airlines-flacari-1

În scurt timp, avionul a fost evacuat, iar unitățile de intervenție au sosit la fața locului. Cu toate că s-a intervenit destul de repede, aeronava a suferit daune majore. O mare parte din aripa dreaptă a ars, dar și parte din fuselaj. Conform anchetatorilor, incendiul ar fi apărut la motorul drept.

La bord se aflau 170 de oameni (161 de pasageri și 9 membri ai echipajului). În timpul evacuării, 21 de persoane au suferit leziuni minore. Nu au existat victime.

Leave A Reply

Your email address will not be published.