Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Un avion Wizz Air a executat un low pass peste aeroportul din Budapesta in compania avioanele de lupta ale Fortelor Aeriene Ungare

0 1.686

Pe 24 septembrie 2020, un avion Airbus A321neo Wizz Air a executat un low pass peste aeroportul din Budapesta. Totul s-a întâmplat în compania avioanele de luptă ale Forțelor Aeriene Ungare.

Momentul a marcat semnarea unui acord de cooperare dintre Wizz Air și Forțele Armate Maghiare privind instruirea piloților și a însoțitorilor de zbor.

Conform acordului, personalul navigant va primi instruire la baza Wizz Air din Budapesta, iar Wizz Air va avea permisiunea de a-și redirecționa zborurile către baza aeriană Kecskemét din centrul Ungariei, în condițiile în care nu poate ateriza la Budapesta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.