Ultimul zbor al Reginei Elisabeta a II-a de la Edinburgh la RAF Northolt, lângă Londra, a stabilit un record de urmărire pe Flightradar24

0 230

Zborul Royal Air Force care transporta sicriul Reginei Elisabeta a II-a de la Edinburgh la RAF Northolt, lângă Londra, a stabilit un record de urmărire a zborurilor pe Flightradar24. Aproximativ 5 milioane de persoane au urmărit zborul. 4,79 milioane de persoane au vizionat zborul prin intermediul serviciilor web și aplicației mobile Flightradar24, iar alți 296.000 au urmărit zborul prin fluxul live YouTube. Zborul a fost operat cu o aeronavă Boeing C-17A Globemaster III.

În primul minut de la activarea transponderului aeronavei, 6 milioane de oameni au încercat să urmărească zborul Reginei. Acest lucru a pus o presiune fără precedent asupra platformei Flightradar24, cu mult peste ceea ce a fost înregistrat atunci când Președintele Camerei SUA a zburat în Taiwan și 2,2 milioane de oameni au urmat zborul.

A fost un test de anduranță fără precedent pentru platforma Flightradar24, fiind solicitate 76.2 milioane de solicitări legate de acest zbor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.