Vienna House devine Vienna House by Wyndham. Wyndham Hotels & Resorts a achiziționat marca hotelieră austriacă Vienna House!

0 71

Wyndham a cumpărat marca Vienna House de la HR Group, un operator hotelier european cu sediul la Berlin și partener în franciză al Wyndham. Acesta va continua să dețină sau să închirieze și să opereze hoteluri Vienna House existente în cadrul unor acorduri de franciză pe termen lung cu Wyndham.

Tranzacția are ca scop dezvoltarea brandul Vienna House sub marca Wyndham, permițând în același timp HR Group să se concentreze pe competențele sale de bază ca proprietar și operator de imobiliare în toată Europa. Brandul Vienna House va deveni parte din portofoliul de mărci Wyndham și va fi cunoscut sub numele de Vienna House by Wyndham. Presa internațională estimează tranzacția la 44 de milioane de dolari.

Achiziția adaugă 28 de goteluri nemtești rețelei Wyndham. La nivel european, vor fi adăugate în portofoliu nu mai puțin de 120 de hoteluri în franciză ce însumează19.000 de camere, astfel Wyndham extinzându-se și în țările învecinate. Împreună cu prezența actuală a Wyndham în Europa, portofoliul combinat depășește 400 de hoteluri în peste 30 de țări.

Vienna House se adresează unui număr mare de călători de afaceri și de agrement, având în portofoliu o serie de hoteluri de ultimă generație, inclusiv mărcile Vienna House și Vienna House Easy ce se află în multe destinații din Europa, inclusiv Berlin, München, Praga, Cracovia și București. De asemenea, brandul se va extinde la nivel global cu Vienna House Vung Tau din Long Hải, Vietnam.

Aceasta nu este prima achiziție europeană a Wyndham. În 2010, firma a achiziționat marca Tryp de la grupul spaniol Meliá Hotels International.

Leave A Reply

Your email address will not be published.