Ukraine International Airlines (UIA) reia zborurile comerciale de la 1 martie 2021

0 462

Ukraine International Airlines (UIA) anunță că va relua zborurile de la 1 martie și își va dezvolta rețeaua operațională. În special, va relua o serie de zboruri care au fost anulate din cauza restricțiilor de carantină și va crește numărul de zboruri pe cele mai populare destinații.


Ukraine International Airlines (UIA) reia zborurile

În special, de la începutul lunii martie 2021, Ukraine International Airlines (UIA) va relua zborurile de la Kiev spre Geneva și Praga. Zborurile de la Kiev spre Larnaca, Vilnius, Barcelona și Chișinău vor fi operate începând cu sfârșitul lunii martie. Zborurile între Odesa și Istanbul vor fi de asemenea reluate începând cu luna martie.

Creșterea frecvențelor va avea loc între Kiev și Dubai (până la 6 zboruri pe săptămână începând cu luna martie). Începând din mai 2021, UIA va opera mai multe zboruri între Ucraina și Istanbul (până la 21 de frecvențe pe săptămână).

În plus, UIA va opera câteva zboruri pe următoarele rute:

  • Kiev (KBP) – Delhi (DEL) – Kiev (KBP) – 25.02, 05.03, 13.03, 18.03
  • Kiev (KBP) – Tașkent (TAS) – Kiev (KBP) – 28.02, 10.03, 21.03, 31.03, zbor de retur a doua zi.

În martie, UIA va crește frecvența zborurilor la 7 pe săptămână (1 zbor zilnic) pe următoarele rute:

  • Kiev (KBP) – Amsterdam (AMS) – Kiev (KBP)
  • Kiev (KBP) – Paris (CDG) – Kiev (KBP)
  • Kiev (KBP) – Milano (MXP) – Kiev (KBP)
  • Kiev (KBP) – Tbilisi (TBS) – Kiev (KBP)
  • Kiev (KBP) – Erevan (EVN) – Kiev (KBP)
  • Kiev (KBP) – Tel Aviv (TLV) – Kiev (KBP) – (11 frecvențe începând cu trecerea la sezonul de vară 2021. Din mai, 14 zboruri pe săptămână).

Datorită începutului de primăvară și reînnoirii treptate a rețelei sale, UIA anunță o ofertă specială cu reduceri de la 20% la 50%. Promoția este valabilă în perioada 22 februarie – 1 martie. Puteți cumpăra bilete promoționale, precum și condițiile de călătorie pe site-ul oficial al companiei aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.