Uganda Airlines va zbura cu Airbus A330neo la Londra Heathrow

0 378

Începând cu 28 martie 2021, Uganda Airlines va zbura cu Airbus A330neo la Londra Heathrow. Mai exact, se va zbura cu Airbus A330-800, cel mai mic membru al familiei A330neo.


Potrivit ChimpReports , Uganda Airlines a obținut recent drepturile de operare a rutei Entebbe – Londra, care va începe pe 28 martie. Potrivit datelor din sistemele de rezervări, aeronava va ateriza la Londra la 06:45 și va pleca spre Entebbe la 09:00. Durata zborului va fi de aproximativ 9 ore.

Uganda Airlines, cu Airbus A330neo la Londra Heathrow

Conform anuntului facut de Uganda Airlines, vor fi operate 5 zboruri săptămânale pe ruta Entebbe – Londra. Potrivit unor rapoarte de trafic emise de anna.aero, peste 84.000 de pasageri au zburat între Entebbe și Londra în 2019, dus-întors, ceea ce scoate în evidență potențialul acestei rute.

Pe această rută, Uganda Airlines nu va avea un concurent direct. British Airways a operat zboruri Entebbe – Londra, dar a renunțat în 2015 pentru că ”nu este viabil din punct de vedere comercial să continue zborurile”.

Însă indirect, sunt foarte multe conexiuni one-stop operate de companii precum EgyptAir, Kenya Airways și Turkish Airlines, zborurile fiind operate prin hub-urile companiilor aeriene.

Londra Heathrow nu este singura destinație deservită de Uganda Airlines cu Airbus A330neo, fiind în plan zboruri și spre Dubai, Guangzhou și Mumbai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.