Turul ofertelor în aviație și turism – 7 iulie 2021: -30% la Blue Air; 1+1 la RYANAIR; de la 59.99 EURO Cluj – Lisabona cu HiSky; de la 22 EURO cu Animawings; oferte last minute!

0 442

Începând cu 7 iulie, în fiecare zi de miercuri, vom face un tur al ofertelor în aviație și turism. Vom aduna într-un articol cele mai interesante și atractive oferte la biletele de avion și la pachetele turistice. Iată oferta de astăzi!Promoție la bilete de avion

La Blue Air ai reduceri de pana la 30% la zboruri selectate din luna iulie, pentru ca acum e cel mai bun moment să pleci în vacanță! Oferta este valabilă pe 7 iulie 2021, pentru zboruri selectate cu date de călătorie pana la 31 iulie 2021. Toate rezervările includ opțiunea de modificare a datelor de zbor o singură data, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul.

Tot la Blue Air, puteți profita de oferta de 19.99 EURO/segment pentru zboruri București – Praga; de la 14.99 EURO/segment pentru zboruri Cluj – Barcelona sau de la 9.99 EURO/segment pentru Iași – Madrid.

La RYANAIR aveți o ofertă 1+1 GRATIS. Mai exact, cumperi un bilet și primești unul gratis. Oferta se aplică atunci când zboară minim doi adulți sau mai mulți pasageri. Oferta este valabilă doar astăzi, 7 iulie, până la ora 23:50. Astfel, dacă alegeți să călătoriți din București, puteți profita de tariful de 12.99 EURO/segment spre Viena sau la 16.99 EURO/segment spre Pisa.

La Wizz Air nu avem o ofertă definită, dar prețurile sunt foarte bune pentru destinațiile de vacanță. Aruncând o privire prin sistemul de rezervări Wizz Air, am remarcat București – Corfu de la 169 lei/segment în septembrie; București – Rhodos de la 249 lei/segment în septembrie; București – Tel Aviv de la 169 lei/segment în septembrie; Cluj – Chania (Creta) de la 149 lei/segment în septembrie

HiSky are câteva prețuri foarte bune pentru zborurile Cluj – Lisabona, tariful pornind de la 59.99 EURO/segment, dar și pe ruta Cluj – Dublin unde prețurile pornesc de la 49.99 EURO/segment.

Animawings are oferte la biletele de avion cu prețuri ce pornesc de la 22 EURO/segment. Astfel, puteți călători din București spre Hurghada (Egipt) de la 157.3 EURO/segment sau din București spre Zakynthos cu tarife de la 107.3 EURO/segment. Sunt prețuri foarte bune și pe zborurile din / spre Italia.

Dacă ai avut parte de zbor anulat sau întârziat, în ultimii trei ani, poți obține până la 600 EURO/pasager, indiferent de prețul biletului.

Promoție la pachete turistice

LuxuryTravel are o ofertă last minute de nerefuzat pentru Antalya – Turcia. Astfel, charter Antalya – hotel ROYAL ALHAMBRA 5*, cu plecare din Bucuresti pe 11 iulie, la doar 1678 EURO. Oferta este valabilă pentru 2 persoane în cameră dublă cu Ultra All Inclusive – 7 nopți / 8 zile. Pentru mai multe informații, luați legătura cu agenția de turism.

Paradis Vacanțe de Vis are o oferta last minute la Victoria Resort 3* din MAMAIA – România. În perioada 9-14 iulie, tariful este de 430 lei/persoană/noapte în regim All Inclusive. Facilitati:✅ ALL INCLUSIVE ✅ Loc de joaca ✅ Parcare ✅ Restaurant ✅ Plaja privata ✅ Sezlonguri Gratuite ✅ Aer Conditionat ✅ Balcon ✅ Minibar. Pentru mai multe informații, luați legătura cu agenția de turism.

Paradise Travel Agency are o ofertă last minute pentru Bulgaria: 2 adulți în cameră dublă cu All Inclusive la Melia Sunny Beach 4* – 911 EURO; 2 adulți în cameră dublă cu All Inclusive la Aqua Paradise Resort 4*, Nessebar – 1011 EURO; 2 adulți în cameră dublă cu All Inclusive la Hvd Miramar 4*, Obzor – 1497 EURO. Pentru mai multe informații, luați legătura cu agenția de turism.

Vă reamintim că România NU mai solicită prezentarea unui test PCR la îmbarcare pe zborurile spre România sau la intrarea în țară. Vă recomandăm să călătoriți informați, prudenți, asigurați și cu responsabilitate!

Leave A Reply

Your email address will not be published.