Embraer a livrat prima aeronavă Phenom 300E în ediție limitată – parte a colaborării Duet cu Porsche

0 305

Embraer a livrat prima aeronavă Phenom 300E în ediție limitată – parte a colaborării Duet cu Porsche – unui client nedezvăluit din Fort Lauderdale. Aeronava a fost livrată la Centrul Global pentru Clienți Embraer din Melbourne, în Florida.Duet marchează prima colaborare adevărată dintre principalii producători de aviație și automobile, cel mai rapid și mai lung avion ce poate fi pilotat de un singur pilot împreună cu tandardul de aur în mașinile sport de producție, Porsche 911 Turbo S. Embraer și Porsche au lucrat în tandem pentru a crea o experiență perfectă, atât la sol, cât și în aer, folosind elemente de design potrivite – care sunt disponibile numai în această asociere. Doar zece astfel de „pachete” în ediție limitată vor fi produse vreodată.

Logo-ul exclusiv de colaborare, care descrie cerințele aerodinamice atât ale aeronavei, cât și ale mașinii, este reliefat pe tetierele scaunului aeronavei și pe tetierele mașinii, precum și pe bord. Fiecare pachet are, de asemenea, un logo special care reprezintă numărul livrării.

Clientul are opțiunea de a selecta locația. Pentru a evidenția în continuare exclusivitatea acestei perechi, numărul de înmatriculare al aeronavei este pictat în partea inferioară a aripii spate a mașinii pentru a demonstra că mașina specifică aparține unei aeronave unice.

Embraer a livrat prima aeronavă Phenom 300E în ediție limitată – parte a colaborării Duet cu Porsche.

Pentru a marca această primă colaborare, clienții Duet care acceptă livrarea atât a aeronavei, cât și a vehiculului vor primi accesorii unice și exclusive. Accesoriile includ un set de bagaje personalizat Duet cu o geantă de pilot, precum și un ceas Porsche Design 1919 Globe timer UTC cu carcasă din titan, inspirat de puntea de zbor a aeronavei.

Phenom 300E este cel mai rapid și mai lung avion cu un singur pilot, cu o viteză de croazieră de 464 de noduri, ce poate transpota până la cinci persoane, ce poate zbura pe o distanță de până la 2.010 mile marine (3.724 km) cu rezerve IFR NBAA. Aeronava este capabilă să zboare până la o altitudine de 45.000 de picioare (13.716 metri), fiind propulsată de două motoare Pratt & Whitney Canada PW535E1.

Phenom 300E oferă o cabină spațioasă cu designul Embraer DNA, iar compartimentul său pentru bagaje este printre cele mai mari din categoria sa. Cele mai mari ferestre din clasă oferă o iluminare naturală abundentă în cabină, precum și în toaleta privată. Confortul scaunelor, cu înclinare și capacitate deplină de mișcare, este sporit de cea mai bună presurizare dintre avioanele ușoare (6.600 ft. altitudine maximă a cabinei). Phenom 300E oferă zone de temperatură distincte pentru piloți și pasageri, un dulap și un centru de băuturi răcoritoare, opțiuni de comunicații de voce și date și un sistem de divertisment.

Puntea de zbor avansată Prodigy Touch este bazată pe aclamata clasă Garmin 3000. Jetul ușor crește caracteristicile găsite pe aeronavele mai mari, inclusiv alimentarea cu un singur punct și toaleta cu service extern.

Leave A Reply

Your email address will not be published.