TUI Rusia promite Greciei 300 000 de turiști în acest an

0 229

Operatorul turistic TUI Rusia a promis Greciei că va transporta 300 000 de turiști în acest an, însă cu condiția ca toate restricțiile de călătorie să fie ridicate între cele două țări.Anunțul a fost făcut de directorul general al companiei, Taras Demura, în cadrul unei întâlniri recente cu ministrul grec al turismului, Harry Theoharis, la Moscova. Grecia dorește să se reia legăturile aeriene cu Rusia.

În timpul ședinței, Demura l-a informat pe ministrul grec cu privire la cererea mare pentru Grecia și că TUI Rusia se așteaptă să trimită aproximativ 300.000 de turiști ruși dacă granițele se vor deschide fără restricții, la mijlocul lunii mai.

Atunci când restricțiile sunt ridicate între cele două țări, TUI Rusia intenționează să lanseze zboruri charter către Creta de la Moscova și Ekaterinburg, precum și către Corfu de la Moscova, Rostov-pe-Don și Kazan.

Programul operațional al TUI Rusia va include, de asemenea, zboruri programate spre Atena și pachete turistice pentru stațiunile din HalkidikiPeloponez și pe insulele Zakynthos și Santorini.

Leave A Reply

Your email address will not be published.