TUI Olanda organizează o vacanță de probă în Gran Canaria

0 1.491

Este clar că nu vom scăpa de pandemia de COVID-19 în 2021, dar oamenii vor mai multă libertate de mișcare, vpr să călătorească, să exploreze. Cu toții doresc să revină la o ”viață normală” în care nu mai vor restricții. În vederea redeschiderii granițelor pentru turism, multe țări din Europa, dar și de pe alte continente, fac tot felul de studii și caută soluții pentru ca oamenii să poată călători liberi în deplină siguranță și responsabilitate.În acest context, TUI Olanda organizează o vacanță de probă cu libertate de mișcare în Gran Canaria. Vacanța de probă este organizată în colaborare cu Corendon și cu sprijinul Organizației de Operatori Turistici (ANVR), guvernul olandez și Institutul Național pentru Sănătate și Mediu (RIVM).

180 de turiști vor pleca într-o vacanță experimentală în Gran Canaria

TUI organizează această vacanță pentru a dobândi experiență în vederea organizării călătoriilor turistice, astfel încât să se poată călători în condiții de siguranță și responsabilitate atunci când granițele vor fi deschise. Călătoria va avea loc la începutul lunii mai pe insula însorită spaniolă Gran Canaria.

Cei ce vor dori să ia parte la acest experiment vor beneficia de o vacanță de opt zile într-un hotel all-inclusive de lux în care nu le va lipsi nimic. În plus, se pot deplasa liber și se pot bucura de natură. Desigur, toată lumea trebuie să respecte regulile impuse care se aplică în timpul zborului, la hotel și în destinația de vacanță. Cei interesați se pot înscrie începând cu luni, 19 aprilie, prin intermediul site-ului web TUI.

În vacanța de probă vor fi acceptați doritori cu vârste cuprinse între 18 și 70 de ani. TUI va face o selecție din toate înregistrările, luând în considerare o distribuție corectă a tuturor grupelor de vârstă și o distribuție bărbați / femei. Din păcate, persoanele care aparțin categoriilor de risc determinate de RIVM nu pot participa la această călătorie.

Autoritățile din Olanda doresc să facă mai multe studii cu privire la călătorii organizate cu avionul, autocarul, trenul. Aceste studii au o mare importanță pentru a determina în ce condiții oamenii pot pleca din nou în vacanță în siguranță.

Leave A Reply

Your email address will not be published.