TUI a anulat călătoriile spre Turcia și spre alte opt destinații, până pe 27 iunie

0 1.059

Tui a anulat călătoriile spre Turcia și spre alte opt destinații, până pe 27 iunie, din cauza incertitudinilor cu privire la regulile de călătorie. Celelalte țări afectate sunt Mexic, Republica Dominicană, Costa Rica, Egipt, Capul Verde, Maroc, Tunisia și Bulgaria. Turcia și Capul Verde se află pe „lista roșie” a Regatului Unit, iar celelalte se află pe „lista galbenă”.În cadrul sistemului „semafor” al guvernului, numai cetățenii și rezidenții din Marea Britanie și Irlanda de Nord vor avea voie să sosească din țările aflate pe lista roșie. La sosirea pe teritoriul britanic, aceștia vor trebui să stea în auto-izolare într-un hotel aprobat de Guvern, iar costurile vor fi suportate de către călător.

TUI a anulat călătoriile spre Turcia și spre alte opt destinații, până pe 27 iunie, din cauza situației incerte.

Cei care vor călătorii dintr-o țară aflată pe lista galbenă, vor trebui să se auto-izoleze acasă pentru o perioadă de 10 zile și să efectueze nu mai puțin de 3 teste. Ministerul de Externe a sfătuit populația britanică să evite pe cât posibil călătoriile neesențiale către cele mai multe dintre destinațiile aflate pe lista galbenă, cu excepția Insulelor Canare și a unor insule grecești.

„Revizuim în mod constant programul de vacanță și anulările în conformitate cu actualizările guvernamentale, la fiecare trei săptămâni. Următoarea actualizare va fi lansată la începutul lunii iunie. Din cauza incertitudinii continue, am decis să anulăm toate călătoriile către următoarele destinații până pe 27 iunie inclusiv: Mexic, Republica Dominicană, Costa Rica, Turcia, Egipt, Capul Verde, Maroc, Tunisia și Bulgaria. Toți clienții afectați de aceste anulări vor fi contactați direct și vor putea solicita o rambursare integrală în numerar sau vor putea să schimbe biletul la o dată ulterioară sau să primească un stimulent pentru o altă rezervare de vacanță.”, a declarat un oficial al TUI.

Leave A Reply

Your email address will not be published.