blank

Trupurile celor 11 ucraineni, decedați în urma accidentului aviatic din Iran, au ajuns la Kiev / Echipajul a fost întâmpinat în genunchi (foto)

0 3.339

Pe 19 ianuarie 2020, trupurile celor 11 cetățeni ucraineni, care au murit în accidentul aviatic din Iran, au ajuns în Ucraina. 9 dintre aceștia au făcut parte din echipajul de cabină. Colegii, rudele și cei apropiați i-au întâmpinat cu flori și lacrimi în ochi la aeroportul din Kiev, unde a avut loc și o ceremonie solemnă.

Sicriele celor 11 cetățeni ucraineni au fost transportate cu o aeronavă militară de tip Ilyushin IL-76MD Ukraine – Air Force. Aceasta a aterizat la Aeroportul Internațional Boryspil, aflat la 29 de kilometri de Kiev. Iar militarii le-au transportat pe brațe până la mașinile dedicate transportului acestora. La ceremonie a luat parte și Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei.

Trupurile celor 11 ucraineni au ajuns la Kiev

Vă reamintim că pe 8 ianuarie 2019, în jurul orei 06:20, aeronava Boeing 737-800 Ukraine International Airlines s-a prăbușit la scurt timp de la decolare, lângă Teheran. La bord se aflau 176 de persoane, 167 de pasageri și 9 membri ai echipajului. Nu au existat supraviețuitori. Iranul a recunoscut că avionul a fost doborât cu 2 rachete trase de armata iraniană.

Leave A Reply

Your email address will not be published.