blank

Update: Traficul aerian pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă (29.01.2014)

0 690

Ora 22:30
Din cauza condiţiilor meteo de la Bucureşti, compania Lufthansa a anulat cursa 3080/3081 Dusseldorf – Bucureşti – Dusseldorf. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul din Sofia, compania Tarom a anulat cursa 291/292 Bucureşti – Sofia – Bucureşti.

Ora 16:45
Unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, compania Lufthansa a anulat cursa 3080/3081 Dusseldorf – Bucureşti – Dusseldorf.

Ora 14:45
Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Ora 12:45
Nu s-a schimbat nimic de la ora 10:45. Nu există zboruri anulate.

Ora 10:45
Nu s-a schimbat nimic de la ora 09:00. Nu există zboruri anulate.

Ora 09:00
Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă.

Nicio cursă nu este anulată pe AIHCB din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Pe aeroporturile Capitalei sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Pistele, platformele şi căile de rulare ale AIHCB şi AIBB AV sunt deschise şi operaţionale.

Pe ambele aeroporturile din Bucureşti se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina Plecari / Sosiri – Aeroportul Otopeni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.