blank

Trafic aerian perturbat la Aeroportul Timisoara din cauza zăpezii

0 692

Astăzi, 15 decembrie 2018, traficul aerian a fost perturbat la Aeroportul Internațional Timișoara din cauza căderilor masive de zăpadă.

În prima parte a zilei, în intervalul 08:30 – 10:00, aeroportul nu a fost operațional pentru că s-a intervenit cu toate utilajele de deszăpezire.

Au fost realizate lucrări de deszăpezire la pistă, platformă (zona de parcare aeronave) și căile de rulare, astfel încât decolările și aterizările să se realizeze în siguranță.

S-au făcut intervenții în ciuda ninsorii constante, astfel încât aeronavele să poată decola și ateriza. Suplimentar, înainte de decolare, toate aeronavele sunt degivrate pentru înlăturarea zăpezii depusă pe fuselaj.

Codul Portocaliu de ninsori abundente și viscol este valabil până mâine, 16 decembrie, ora 18.00

Traficul la Aeroportul Timișoara este deschis, însă funcționează în condiții de iarnă și este posibil ca mai multe curse să înregistreze întârzieri în cursul zilei.

Vă recomandăm să vă luați marjele de timp necesare pentru a ajunge la aeroport, pentru a face toate controalele și consultați orarul zborurilor la Aeroportul Timișoara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.