[Oferta RYANAIR] Cipru și Iordania de la 5€/segment

0 646

Periodic, ne arucăm o privire asupra prețurilor la biletele de avion. Avem în lista noastră prioritară RYANAIR, Blue Air, Wizz Air, TAROM și mulți alți operatori europeni.

Așa am observat că RYANAIR a revenit la biletele de avion de 5€/segment pentru zborurile spre Amman, Iordania și Paphos, Cipru.

Am verificat oferta și se confirmă pentru lunile ianuarie și februarie. Am făcut câteva simulări și am obținut rezultate interesante.

Bucuresti-Amman-RYANAIR-20-EURO

Ex. București – Amman în perioada 15 ianuarie  – 19 ianuarie 2019 la prețul de 20€ (dus-întors). În preț aveți inclus un bagaj mic de mână.

Bucuresti-Paphos-RYANAIR-15-EURO

Ex. București – Paphos în perioada 23-27 februarie 2019 la prețul de 15€ (dus-întors). În prețul biletului aveți inclus și un bagaj mic de mână. 

Ambele destinații sunt recomandate pentru temperaturile mai ridicate din această perioadă a anului. Când la noi bate Crivățul și ninge abundent, în Iordania și Cipru temperaturile sunt pozitive, cuprinse între 12 și 20 grade.

București – Timișoara de la 5€/segment

Totodată, RYANAIR are bilete de avion de la 5€/segment pentru ruta București – Timișoara. Tariful promoțional se validează pentru zilele de marți și miercuri din ianuarie 2019.

Bucuresti-Timisoara-Bucuresti-RYANAIR-5-EURO

Ex. Pe 15 ianuarie, puteți călători București – Timișoara – București la prețul de 10€ (dus-întors). În prețul biletului aveți inclus și un bagaj mic de mână.

Leave A Reply

Your email address will not be published.