Trafic aerian normal pe aeroporturile din București – 19 martie 2018

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară normal, conform programului de zbor.

0 51

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. În cursul dimineții, s-au înregistrat întîrzieri de până la 30 de minute și, punctual, de până la 60 de minute, generate de necesitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare. La ora publicării acestui articol, peste 10 zboruri figurau cu întârzieri de zeci de minute.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Trafic aerian normal la București

AirHelp get compensation

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant pentru tratarea cu substanțe anti-îngheț a suprafeței de mișcare (piste, platforme, căi de rulare), precum și a drumurilor de acces, pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranță.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro și prin intermediul aplicației Henri AppPort.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »