fbpx Trafic aerian normal la Aeroportul Internațional Henri Coandă - București

Trafic aerian normal la Aeroportul Internațional Henri Coandă – București

1 1.296
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

La București, condițiile meteo s-au îmbunătățit comparativ cu ziua de ieri. Nu mai ninge, vântul suflă ușor, însă gerul își face simțită prezența. În aceste condiții, traficul aerian se desfășoară normal.

Trafic aerian normal la Aeroportul Otopeni

Pe Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă” Bucureşti şi Aeroportul Internaţional ”Aurel Vlaicu” Bucureşti Băneasa, traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă.

trafic-aerian-normal-aeroport-otopeni-bucuresti-1

-trafic-aerian-normal-aeroport-otopeni-bucuresti

-trafic-aerian-normal-aeroport-otopeni-bucuresti-3

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime. Pistele, platformele și cările de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Photo by Raluca Vintila

1 comentariu
  1. […] 6 ianuarie, 25 de zboruri au fost anulate din/spre București. Pe 7 și 8 ianuarie, trafic aerian normal la Aeroportul Internațional Henri Coandă – București. Condițiile meteo extreme de la Istanbul au dus la anularea zborurilor Turkish Airlines pe ruta […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.