blank

Trafic aerian în condiții de iarnă la Aeroportul Otopeni, București

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiții de iarnă, conform programului de zbor.

0 1.226

Update 15:10: TAROM a anulat și zborurile din/spre Timișoara (RO605/RO606)!

Update 12:55: Wizz Air a anulat zborurile din/spre Treviso, Stockholm, Pisa. TAROM a anulat zborurile din/spre Chisinau (RO203/RO204) si Cluj (RO643/RO644). Pegasus Airlines a anulat zborurile din/spre Istanbul.

Zborul operat de Lufthansa LH1652, de pe ruta Munchen – București, a aterizat la Sofia.

–––––––––––––-

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate în principal de degivrarea aeronavelor, întârzieri care, punctual, pot atinge și chiar depăși 40 de minute.

Trafic aerian în condiții de iarnă

Totuși, în orarul de zbor, apar 2 curse anulate cu plecare din/spre București: Treviso cu Wizz Air și Istanbul cu Pegasus Airlines.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranță. Infrastructura aeroportuară este operațională, fiind asigurate condiţiile pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

ATENȚIE!!! Se respectă orarul zborurilor, cel puțin în materie de formalități. Așa că este bine să vă luați o marjă de timp și să respectați orele anunțate pentru check-in și îmbarcare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.